Şok 7 Ağustos 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu

Şok 7 Ağustos 2019 Aktüel Ürünler Kataloğunda hangi ürünler indirime giriyor?


Şok 7 Ağustos 2019 günü indirime girecek ürünlerin detayları ve fiyatları tek tek sizlere görsel ve anlatımlı olarak paylaşacağız. Önceden aldığımız bilgilere göre Şok Marketler Zinciri tarafından satılacak Tekstil ve gıda ürünlerinde indirim yapılacağı duymuş bulunmaktayız.

İndirim ve kampanya denince akla gelen Şok Market bu hafta ürünlerinde bayan çoraplarını çok uygun bir fiyata alabileceksiniz. Bunların yanı sıra 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli olacak gıda ürünleri bahçıvan kaşar peyniri 10 TL gibi bir fiyata alabileceğinizi belirtelim.

Şok 7 Ağustos 2019 Kataloğu içerisinde bazı elektronik eşyaların da gelmesi muhtemel. Bu ürünlerden bazıları ise mouse ve bilgisayar klavyesi olarak da aldığımız duyumlar arasında.

Temizlik reyonlarında ise çamaşır makine tozu ve yüzey temizleme ürünlerinde ise kampanya yapılması bekleniyor alacağınız ürünler hemen hemen %2 ve %5 arası indirim olması muhtemel gibi gözükmektedir.

İndirim dergileri sitesi olarak vatandaşların daha iyi hizmet verebilmek açısından kampanyaları ve indirimler sizlere daha önceden aktararak alacağınız ürünleri kafanızda bir yerlere vereceğinizi hatırlatmak isteriz.

Şok 7 Ağustos 2019 Aktüel kataloğu arasında elektrikli ev aletlerinde geleceği söylentileri bulmuyor. Bunlardan bazıları Arzum tost makinesi ve Arzum çay makinesi olarak geleceğim düşünülüyor. Bu hafta Şok Aktüel ürünler kampanya detayları bu şekilde aldığımız bilgiler üzerine sizleri aktardı.

Bir sonraki kampanya ise Şok 14 Ağustos 2019 günü yine sizlere indirim detaylarını sunacağız.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bim Keysmart Derin Dondurucu Özellikleri

Bim Dijitsu 32 Ekran Uydu Alıcılı Tv Nasıl ?