Bim Huawei Y5 2018 Cep Telefonu Detayları

Yeni Bir model ile karşımıza çıkan Bim Huawei Y5 2018 cep telefonu, 2 Ağustos 2019 tarihinden itibaren Bim marketler zinciri tarafından satışa sunulmaktadır.


Bim Huawei Y5 2018 cep telefonu ne kadar, ne gibi özellikleri olduğuna dahil bilgileri sizlerle paylaşacağız. Cep telefonu Bim marketler şubelerinde, Türkiye'nin her tarafında satışa sunulmak ile birlikte 879 TL gibi uygun bir fiyata alabileceğiniz en uygun telefonlardan biri olarak gözükmektedir.

Uygun fiyatı ile birlikte cep telefonu özelliklerini geçecek olursak eğer 4 çekirdek işlemci Cortex A53 1.5 Ghz, fiyatına göre oldukça ideal bir işlemci olarak gözümüze çarpmaktadır. Android sürümü ise 8.1.0 olarak yüksek bir Android sürümü olduğunu bizlere göstermektedir. Ayrıca yüz tanıma özelliği ile de Fiyatına göre çok çok üst düzey bir özellik olarak sizlere sunulmaktadır.

Bim Huawei Y5 2018 özellikleri dahili hafıza 16 GB, RAM 2 GB olarak da oyunlarda kasma ve donma olayını hemen hemen ortadan kaldıracak özelliklere sahiptir telefon olarak dikkat lerimizi çekmiştir. Telefonun ekran boyutu 5.45 olarak ideal bir boy olup ne çok büyük ne de çok küçük bir telefon olarak satışa sunulacaktır.

Telefonun bataryasını gelecek olursak 3020 mAh olarak da telefon görüşmeleriniz, WhatsApp ve diğer internet işlemlerinizi kaldırabilecek bir telefon olarak da duruyor. Telefonun bir güzel yanı daha ise Çift sim kart takılabilmesi.

Bim Huawei Y5 2018 alacak arkadaşların, 2 Ağustos 2019 tarihinde Bim marketler şubeleri önünde sabah erkenden bulunmasını şiddetle tavsiye ediyoruz. Bu fiyata uygun telefon bir daha karşınıza çıkmaya bilir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bim Keysmart Derin Dondurucu Özellikleri

Bim Dijitsu 32 Ekran Uydu Alıcılı Tv Nasıl ?