A101 Honor 7s Cep Telefonu Özelikleri ve Yorumları

Bu hafta satışa çıkacak olan ürünlerden bir tanesi A101 Honor 7s Cep Telefonu. Geçen sene de aynı fiyata çıkan ürün bu sene aynı özellikler ile sizlerin beğenisine sunuluyor.

A101 Honor 7s Cep Telefonu, 22 Ağustos 2019 tarihinde şubelere gelecek olan kaliteli bir ürün olarak uygun fiyatıyla dikkat çektiğini görmekteyiz. Geçen sene aynı fiyata almış olduğum bir ürün ve sonuna kadar parasını hak eden bir cep telefonu olarak sizlere söylemek isterim.

Sadece A101 marketler zinciri tarafından satışa çıkan cep telefonu her şubeye 1 adet gelmektedir. Honor 7s cep telefonunu almak isteyen arkadaşlar şube önlerine erkenden gidip yerini almasını tavsiye ediyoruz.

A101 Honor 7s Cep Telefonu Yorumlarım

Öncelikle belirtmek isterim ki 799 TL'ye alabileceğiniz en uygun telefonlar dan bir tanesi Huawei altyapısına sahip olan bir telefondur ve 2 yıl garantisi vardır servise 24 saatte teslim edilebilir ve Ne hatası varsa giderebilirsiniz.

Telefonda kasma ve donma az da olsa olabilmektedir 16 GB hafıza kartı dahil ettiğinizde oyunlarınızı onun üzerinden rahatlıkla kasmadan ve donmadan oynayabilirsiniz. 2 SIM kart özelliği, yüz tanıma özelliği de telefon da mevcuttur.

Günümüzde baktığınızda telefonların fiyatları 1000 TL ve üzeridir. Bu fiyata bu telefonu doların yüksek olması nedeniyle alabileceğiniz en uygun telefonlar dan bir tanesi olarak gözükmektedir.

A101 Honor 7s Cep Telefonu Özellikleri


2 GB RAM
5.45 FullWiew 18:9 Yeni nesil geniş ekran
13 Mp arka kamera ve flaş açma özelliği
5 Mp Ön kamera, ikinci flaş
Quad-core, 1,5 Ghz Arm Cortex-A53 işlemci
16 GB Telefon Hafızası
Yüz Tanıma ve 2 çift sim kart(Duo Özelliği)
MicroSD kart takma slotu(256 GB kadar)
Android 8 sürümü
3020 mAh Lityum Batarya
Fiyatı: 799 TL.

Bu hafta sizlere daha önce almış olduğum A101 Honor 7s cep telefonu özellikleri ve detaylarını paylaştık.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bim Keysmart Derin Dondurucu Özellikleri

Bim Dijitsu 32 Ekran Uydu Alıcılı Tv Nasıl ?