Şok 28 Ağustos 2019 Aktüel Ürünleri

Temizlik ürünleri ile birlikte gelen Şok 28 Ağustos 2019 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayınlandı.

Şok 28 Ağustos 2019 kampanya katalog ürünleri çok değerli ünlü markaların ürünleri ile dolup taşacak gibi gözüküyor. Alacağınız ürünler garantili ve kullanışlı ürünlerden oluşmaktadır. Şok marketler iyi firmaların ürünlerini getirerek daha uygun fiyat anlayışı ile sizlere satarak bir kampanya başlatmayı planlıyor.

Şok 28 Ağustos 2019 aktüel ürünler kampanya katalogları yukarıda belirttiğimiz tarihten itibaren geçerli olur sizlere satışını gerçekleştirecektir kataloglara baktığımızda genel olarak mutfakta kullanacağınız ankastre ürünleri ne sıklıkla görebileceksiniz artı davlumbaz ve Set üstü fırınları da kataloglarında yer verilmesi planlanıyor.

Şok kampanya katalog listesine geçmeden önce yapacağımız ufak bir hatırlatma ile 28 Ağustos 2019 tarihli Katalog da gelecek olan ürünlerin her bir şubeye bir adet geleceğinden kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Şok 28 Ağustos 2019 aktüel kampanyalar katalog listesi incelemesi

3lü ankastre set ve ocak özelliklerini aşağıda detayları ile birlikte sizlere sunacağız.

Dört gözlü gazlı gaz emniyet sistemleri, siyah paslanmaz emaye gövde artı kolay temizlenebilir özelliği ile birlikte, otomatik Çakmaklı, emniyetli ızgara sistemi ile doğalgaz ayarlı LPG dönüştürülebilir özelliği ile birlikte kataloglara girmiştir.

Şok Kumtel ankastre fırın özellikleri ise 57 litre iç hacim, A sınıfı enerji, ayarlanabilir termostat ve 3 program kullanabilme özelliği, 2 adet emaye paslanmaz tepsi hediyeli, bir adet krom nikel kolay temizlenebilir ızgara sistemi, kolay temizleme yapabilmeleri için hanımların sökülüp takılabilir ön kapak ve iç cam, iç aydınlatma lambası, paslanmaz emaye iç hazne, Kumtel ankastre fırın gücü ise 2000 watt, 220 - 240 V, hafif teknolojisi ile %40 a varan enerji tasarrufu ile birlikte kataloglarda yer alacaktır.

Bir diğer mutfakta kullanabileceğiniz dekoratif ürünler arasında ise davlumbaz gelmektedir. Hari teknolojisi A sınıfı enerji kapasitesi ile birlikte piramit davlumbaz 2 yıl Garanti ile birlikte Şok marketler şubelerin de satışta olması bekleniyor.

Bayanların günlük hayatında kullandığı saçları için şekillendirici ve düzleştirici olarak adlandırılan fakir saç düzleştirici 75 TL den satışta olacaktır. Aynı şekilde saç maşası da 75 gibi Fakir marka garantisi altında Şok şubelerine gelecektir.

Erkeklerin gündelik hayatında sakal şekillendirmek için kullanılan Philips marka erkek bakım sakal kesme makinesi ise 2 yıl garantili olmak üzere 69.50 Tl den satılacaktır.

Dikiş yapmayı seven hanımlar için dünyanın bir numaralı dikiş makinesi olan brother Japon teknolojisi ile birlikte 550 TL'den satışta olacaktır. Ürün 2 yıl garantili olmakla birlikte kredi kartlarına da 6 taksit imkanı mevcuttur.

Tefal buharlı ütü lise 135 TL gibi diğer yerlere göre uygun fiyatıyla 28 Ağustos Şok kataloglarında satışta olması bekleniyor.

Diğer birçok marka ve ürün resimlerini aşağıdaki görsellerden takip edebilirsiniz. Alacağınız ürünler Şok 28 Ağustos 2019 tarihinden itibaren geçerli olup bir sonraki kampanya tarihi ise Şok 4 Eylül 2019 günü olmaktadır.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bim Keysmart Derin Dondurucu Özellikleri

Bim Dijitsu 32 Ekran Uydu Alıcılı Tv Nasıl ?